Wijn + chocola = love

Wil je het hoofd van je Valentijn écht op hol brengen? Probeer dan deze yummie wijn & chocolade combinaties, succes verzekerd!

Puur & Port  –  Een match made in heaven! Het bittere van de donkere chocolade combineert perfect met de zoete, rijpe fruit smaken van een klassieke Ruby Port. En heb je toevallig een jubileum te vieren, dan is een Vintage Port misschien een leuk idee?

Melk & Banyuls  –  Het lijkt misschien saai, zo’n stelletje dat al jaaaren samen is, maar Banyuls & Tony’s Melk is en blijft een topkoppel. De zoete versterkte rode wijn uit Roussillon, gemaakt van de Grenache druif, haalt het beste in melk chocolade naar boven; denk aan romige chocolade met aardbeien en zoete specerijen, mmm!

Wit & Riesling Eiswein  –  The sweetest couple of all… Tony’s Wit & Eiswein. De laat geoogste druiven zijn bevroren geplukt en geperst, waarbij het bevroren water van de wijn gescheiden wordt. Dit levert een super geconcentreerde, zoete wijn op. De romige, witte chocolade flirt met de frisse zuren van de Riesling, met als resultaat smaken van zoete ananas met slagroom, lemon macaroons en orange curd, yum!

Melk, caramel, zeezout & PX Sherry  –  De favoriet van menig Tony Chocolonely fan smaakt nóg beter met een glas PX Sherry. Sherry? Ja Sherry! Deze intens donkere, haast stroperige wijn is gemaakt van ingedroogde Pedro Ximénez druiven. Zwoel en met de smaak van Sticky Toffee Pudding; de perfect partner voor je Tony’s Salted Karamel.

Wit, framboos, knettersuiker & Champagne  –  Do I need to say more? Met deze super coole reep en een fles (demi-sec) Champagne zullen jullie zeker een knetterende, spetterende avond hebben!

Cheers to love

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s